Rakennuspellitys ammattitaidolla Seinäjoella

Ota yhteyttä

Peltikymppi Oy tekee rakennuspellitykset rautaisella ammattitaidolla. Peltisepänalan perheyrityksemme toimii Seinäjoella ja Vaasassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme etsii jokaisessa projektissa taloudellisesti ja teknisesti parhaan ratkaisun asiakkaan kannalta katsottuna. Tällä hetkellä henkilökuntaamme kuuluu 10 kattoalan ammattilaista sekä nykyaikainen kalusto, joiden ansiosta voimme taata asiakkaillemme nopeat ja varmat toimitukset.

 

Pääpalveluihimme kuuluvat rakennuspellityksien lisäksi:

  • kattoremontit
  • paroc-asennukset
  • classic- ja profiilipeltikatot
  • konesaumakatot
  • julkisivutyöt.

Meiltä saat myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät asennettuina.

 

Vuosien tuoma kokemus ja henkilökuntamme vankka ammattitaito, tasokkaat materiaalit ja työvälineet sekä huolella valitut yhteistyökumppanit varmistavat niin pienten kuin isojenkin kohteiden laadukkaan toteutumisen.

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää laadukkaista palveluistamme. 

Palvelemme yrityksiä ja julkista sektoria laajalla kokemuksella

Olemme vuosien varrella toteuttaneet tuhansia erikokoisia kohteita. Päätoimialueitamme ovat Seinäjoki, Vaasa ja Tampere sekä niiden lähialueet. Yrityksemme on perustettu vuonna 2007, jolloin aloitimme toiminimellä pääkaupunkiseudulla. Vuonna 2010 muutimme yhtiömuodon osakeyhtiöksi ja siirryimme toimimaan Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Vuonna 2016 aloimme myös palvelemaan Pirkanmaan alueen rakennusliikkeitä ja omakotirakentajia. Tällä hetkellä tarjoamme palveluitamme yrityksille ja julkiselle sektorille. 

Toimintaperiaatteemme

Valmista jälkeä reiluin toimintaperiaattein.

Takuu

Urakan valmistuttua käymme kohteen läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Asennuksille annamme 3–5 vuoden takuun kohteesta riippuen sekä materiaaleille 10–25 vuotta materiaalista riippuen.

 

Tarjous

Kirjaamme kaikki sovitut asiat ylös ja annamme kiinteän tarjouksen urakasta. Näin voit olla varma siitä, että budjetti pysyy hallussa.

 

Kirjallinen sopimus

Kun hyväksyt tarjouksen, teemme siitä vielä kirjallisen vahvistuksen, missä näkyvät käytettävät materiaalit, urakassa tehtävät työt, arvioitu toteutusaika ja hinta.

 

Tarvesuunnittelu

Kartoitamme kanssasi yhdessä, mitä kohteessasi tehdään ja millä materiaaleilla.

 

Asennus

Ammattitaitoiset asentajamme suorittavat työt sopimuksen mukaisesti.

 

Siivous

Siisti työmaa on meille tärkeä asia, joten huolehdimme kaikki työstämme aiheutuneet jätteet pois.